Kampüsteki konum:Bilgisayar ve Bilişim
Bilimleri Fakültesi

BİLİŞİM KULÜBÜ (YUIN)

Bilişim'in her alanıyla ilgilenen herkese hitap eden kulübümüz YUInformatics'e hoşgeldin!

Bilişim Kulübü ne yapıyor?

Günümüzde gelişen teknolojiyi ve şirketlerin teknolojiyi bilinçli ve yerinde kullanan çalışan arayışının artışını gözlemleyen Bilişim Kulübü,

• Üyeleriyle birlikte güncel teknoloji trendlerini takip etmek için çeşitli konularda konferanslar düzenler.
  • Organize ettiği etkinlikler ile üyelerinin birbiriyle etkileşimlerini artırmayı ve onları profesyonel çalışma hayatına hazırlamayı hedefler.
Etkinlik kategorilerimiz
  • INFORMATIC TALKS Düzenli olarak belirli aralıklarla bilişim sektöründen konuşmacılar ağırladığımız ve öğrenciler ile buluşturduğumuz konferans türündeki etkinliğimizdir.
  • INDUSTRY NIGHT Yılda bir kez öğrenciler ile sektördeki mezunları buluşturmayı hedefleyen bir organizasyondur. Bu organizasyonda katılımcı öğrenciler profesyonel hayat ile ilgili fikir sahibi olur ve merak ettikleri sorulara cevap bulabilme fırsatını yakalarlar. Kokteyl tarzında düzenlenen etkinliğimiz Yeditepe Sofrası’nda yapılmaktadır.
  • SAHA GEZİLERİ Kulübümüz ve sektördeki çeşitli firmalar ile işbirliği yapılarak düzenlenen teknik gezilerdir. Bu geziler sayesinde öğrenciler profesyonel çalışma ortamlarını yerinde gözlemleme fırsatı yakalar.
  • YÖNETİM BİLİŞİM ZİRVESİ Bilişim Kulübü olarak 2017 ve 2018 yıllarında ulusal olarak düzenlenen IV. ve V. Yönetim Bilişim Zirvesi’ne katılım gerçekleştirdik. İki gün boyunca süren konferanslarda çeşitli şehirlerden gelen akademisyenleri, girişimcileri ve sektörün önde gelen firmalarını dinleme fırsatı yakaladık. V. zirve sonuna geldiğimizde ise VI. Yönetim Bilişim Zirvesi’ni okulumuzda düzenleme şansını elde ettik. Girişimcilik Kulübü ile iş birliği içerisinde bir sene çalışmamızın ardından 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde zirveyi Yeditepe Üniversitesi’nde düzenledik.

Sohbet'e katıl

WhatsApp grubumuza katılarak genel kulüp sohbetine katılabilir, bilgi paylaşımında bulunabilir ve kendi ağını oluşturabilirsin

Discord?

YUInformatics Discord sunucusuna katılıp arkadaşlarınla müzik dinlerken sohbet edebilir, toplantı odalarında birlikte ders çalışabilir ve yeni kişilerle tanışabilirsin

Ücretsiz WiFi

Kulüp odamızda ücretsiz WiFi mevcuttur. Ders çalışmak, müzik dinlemek ve oyun oynamak için kulüp odamızı istediğin zaman kullanabilirsin.

WiFi Adı: yuin.yeditepe.edu.tr

WiFi'yi kullanmanız için captive portal'dan giriş yapmanız gerekmektedir. WiFi ağımızın şifresi yoktur. Ağımıza bağlantı kurduktan sonra Wifi login ekranı birkaç saniye içerisinde açılacaktır. Eğer login ekranı Windows cihazınızda gelmiyorsa tarayıcınızı kapatıp yeniden açmayı veya bir siteye girmeyi deneyebilirsiniz.
Wifi ağına bağlanırken sorun yaşamanız durumunda
Apple cihazları için login olmak için bu yörüngeleri takip edebilirsiniz.
Windows cihazından login olmak için bu yörüngeleri takip edebilirsiniz.

Diğer platformlarda YUINformatics

Bilişim Kulübü'nün aktif olduğu tüm platformları websitemizin en alt kısmında görebilirsin.